Behandlingar

Fransförlängning

Har du drömt om långa perfekta fransar, och undrat hur kändisarna i Hollywood gör för att se så perfekta ut? Nu kan även du vakna upp på morgonen och se helt fantastisk ut. 

Vi jobbar med den så kallade singelmetoden, eller som en del säger, klassisk fransförlängning. Vi erbjuder även det absolut senaste inom fransförlängning, russian volume lashes, även kallad, volym fransar. Har du hört 2D, 3D, 4D, 5D, 6D och 7D fransar så är det exakt samma sak. Kärt barn har många namn. 
Båda resultaten blir fantastiska! Du får långa och vackra fransar som ser naturliga och äkta ut. Resultatet håller mellan 2-4 veckor, något längre med volym fransar.
 
Singel metoden innebär att man fäster extensions en och en på dina naturliga fransar. På så sätt ser det väldigt naturligt ut och det är den skonsammaste metoden för våra naturliga fransar. Det variera hur många fransar per öga man fäster, detta beror på att vi har alla olika mängd naturliga fransar. Men man säger att man fäster ungefär 80-150 fransar per öga.
Du kan själv välja om du vill ha en vacker naturlig look eller en mer glamourös look. Längd och tjocklek på lösfransen anpassar vi efter dina egna naturliga fransar. 
 
Fransförlängningen sitter tills dina egna fransar ramlar av, förutsatt att dessa underhålls rätt enligt skötselråd. Den naturliga livslängden på våra egna fransar är ca 4-8 veckor, man tappar dom naturliga fransarna i olika intervaller. Därför är det snyggast att man fyller på efter ca 2-3 veckor för att uppnå bästa resultat.
 
Volym fransar är det absolut senaste, och just nu, det absolut hetaste inom fransvärlden. Med denna teknik kan man sätta 200-700 fransar per öga!
Denna metod är minst lika skonsam som vanliga singel fransar, om inte skonsammare, då man använder en mycket tunnare frans. Med denna metod använder vi oss av en supertunn frans med tjocklek på endast 0,07mm. 
Med singelmetoden används vanligast en frans med tjocklek 0.15mm eller 0,20mm. Så volym fransar gör det möjligt att fästa 6 stycken 0,07mm fransar som uppnår samma vikt som en 0,20mm frans. 

Volym fransar är inte samma sak som flares!

Hur lång tid tar behandlingen?
Första gången tar fransförlängningen ungefär 1,5-2,5 timmar. Detta beroende på ditt val av fransmetod, samt mängden naturliga fransar som du har.
En påfyllning tar ca 1-1,5 timme.

 

Kosmetisk tatuering 3D bryn (Microblading)

Vad är kosmetisk tatuering?

Kosmetisk tatuering, micropigmentering eller kosmetisk pigmentering kan göras av olika anledningar. Man kan med hjälp av kosmetisk tatuering få en permanent make-up som till exempel en eyeliner, lipliner eller förstärka ögonbryn. Vi jobbar just nu endast med ögonbryn, men har planer på att även kunna erbjuda eyeliner och lipliner inom snar framtid.

 

Så går en behandling till

Innan behandlingen inleds kommer vi tillsammans överens om vilken form och nyans som passar dig och ditt ansikte bäst. När det momentet är klart så är det dags att börja.

Läkningstiden efter behandling är ca 7-10 dagar, men slutresultatet kan visa sig först upp till 6 veckor.

 

Efteråt

Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går över på ett par timmar. Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandling, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet. Det ingår ett nybesök samt ett återbesök (som skall göras inom 6 veckor) i priset. Fler än en behandling är nödvändigt i vissa fall. Om ett extra återbesök behövs så kostar det 500kr, om du kommer inom 2 månader efter återbesöket som ingår.

 

 Det är viktigt att du följer dessa råd för att undvika infektioner:

 

Före besöket:

Sola inte på 24timmar innan ditt besök. Du ska inte heller äta starka mediciner, eller vara alkoholpåverkad.

Meddela eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning om behandling kan genomföras eller inte.

Färgerna är milda och snälla men om du är känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 48 timmar innan ditt inbokade besök. 

 

Efter besöket:

Inget annat än koksalt och vasselin eller aquapor får användas på området som pigmenterats under läkningstiden.

Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkt då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet. 

Skrapa eller klia inte på skorpan, den ska trilla bort av sig själv.

 Väl på plats kommer du att få skriva under ett intyg på att du följer dessa regler både för din och vår säkerhet.

Vi utför inte kosmetisktatuering på personer under 18år utan målsmans tillstånd.

 

Spray tan

Nu kan du bli naturligt brun utan sol! 
Med Spray Tan kan du få en vacker solbränna utan att huden åldras i förtid eller behöva oroa dig för risken med hudcancer. Inom ett par timmar ser du resultatet. Vi tror inte du kommer att ångra dig!
En spray tan ser alltid bättre ut på dig med väl återfuktad hud. Och det ser inte bara bättre ut, din spray tan håller längre också. Så slutresultatet beror alltså inte bara på vad man gör efter behandlingen, utan också hur man tar hand om sig dagarna innan. 
Återfukta!! Det är superviktigt, ju mer du återfuktar desto längre varar din solbränna.
 
Att tänka på innan behandlingen:
 
* Peela din kropp riktigt noga för att avlägsna döda hudceller. Använd inte en oljebaserad skrubb eftersom dessa typer av skrubb lämnar en rest som blockerar tanningprocessen. 
* Ta på dig löst sittande kläder, gärna svarta, för att minska risken för ränder och märken.
* Använd ingen make-up, krämer, lotions eller parfym innan behandlingen.
* För bästa resultat, planera vaxning samt rakning av kroppshår senast 12 timmar innan spraytanning.
 
 
Att tänka på efter behandlingen:
 
* vänta 2-8 timmar innan du duschar (beroende på vilken vätska vi har andvänt, vi berättar det för dig).
* Om du märker några brister på huden innan din första dusch, är det troligen pga att du haft åtsittande kläder.
* Försök inte att fixa fläckar som kan uppstå av vattenstänk från handtvätt.
* Under din första dusch kommer överskottet av färgen rinna av.
* Duscha under ljummet vatten och se till att inte gnugga kroppen i duschen.
* Klappa/dutta kroppen med en mjuk handduk därefter.
* Vänta med att utöva fysiska aktiviteter tills dagen efter din spraytanbehandling.
* Använd en ph-balanserad dushkräm som är fri från tvål och parfym.
* Simning och blötläggning i pooler, badtunnor och saltvatten torkar ut huden och förkortar livslängden på din solbränna.
*Under veckan efter spraytan, försök att undvika att använda exfolierande (skrubb) produkter. Dessa produkter förkortar livslängden för din   solbränna. Använd endast dem innan en spraytanning eller för att ta bort resterna av en gammal solbränna.
* Efter ca 5 dagar då färgen börjar avta gradvis kan det uppstå ojämna partier på överkroppen som är ett resultat av att gamla hudceller lossnar,  avlägsna detta med en skrubbvante el handduk när du duschar.